Hydrocolon Therapie

Collega's hydrocolon therapeuten,

 

Mijn naam is Lucie Couchesne en ik ben hydrocolon therapeut in mijn eigen praktijk sinds 1996. Ik doceeer ook hydrocolon therapie en ben gediplomeerd in de natuurgeneeskunde. Ik ben lid en oud-voorzitter van de Vereniging van Hydrocolon therapeuten van Quebec. Dit verslag is gebaseerd op 450 patiënten  die ik heb behandeld met een isotonisch oceaanwater in mijn kliniek.

 

Hoe ik isotonisch oceaanwater bereid

Ik giet 1 liter gezuiverd oceaanwater in de vier liter dispenser van mijn systeem. Het oceaanwater dat ik gebruik is gefilterd door een 0,2 micron filter en gesteriliseerd met ozon door de leverancier. Ik krijgt het oceaanwater geleverd in een 20 liter container waarmee ik een glazen container van een liter vul.

Ik bewaar het oceaanwater op kamertemperatuur in mijn kliniek. Ik kan 20 volledige behandelingen doen met een 20 liter container.

 

Vijf redenen waarom ik isotonisch oceaanwater gebruik voor de darmspoelingen:

  1. Isotonisch oceaanwater stroomt veel sneller dan het omgekeerde osmose water, dus ik win er een aanzienlijke hoeveelheid tijd mee.
  2. Isotonisch oceaanwater heft problemen van spasmen en krampen volledig op. Mijn patiënten  zijn er altijd zeer comfortabel onder.
  3. Ik heb gemerkt dat het isotonisch water uit de oceaan het colon op een superieure manier reinigt.
  4. Veel van mijn cliënten  hebben extreme verzuring dat is gecorrigeerd met het isotonische water uit de oceaan, welke een pH heeft van 7.5.
  5. Isotonisch oceaanwater is rijk aan alle mineralen en spoorelementen, die door de dikke darm worden geabsorbeerd gedurende de hydrotherapie om het lichaam weer te remineraliseren.  

 

Conclusie

Ik heb gemerkt dat het gebruik van isotonisch oceaanwater volkomen veilig is, zonder bijwerkingen. Mijn patiënten  hebben mij gemeld een gevoel van welbehagen te hebben tijdens en na de behandelingen. Ik heb de behandelingstijd kunnen verkorten. Ik heb de prijs wat kunnen verhogen om mijn extra kosten van het oceaanwater te compenseren. Ik beveel het gebruik aan van isotonisch oceaanwater aan al mijn klanten en collega's.

 

Neem bij vragen vrijblijvend contact met mij op:

Lucie Courchesne, n.d. H.C., T.R.P.
2266A Ave. Girouard
Montreal, Qc H4A 3C3, Canada
Tel. (514) 935- 7500

 

Hydrocolon therapeuten die interesse hebben in het gebruik van Ocean Plasma in hun praktijk nodig ik hierbij uit voor een nadere kennismaking met dit product. Ik wil graag een afspraak met u maken om nader kennis te maken.

 

Uiteraard heeft u meerdere keuzemogelijkheden mocht u overwegen om dit product te gaan inzetten. U kan kiezen uit containers voor de darmspoelingen en/of de flesjes Ocean Plasma om in te nemen.

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie omtrent het gebruik en/of wederverkoop, dan kan u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen:

Ocean Plasma Nederland

Hilga Kruize
Tel. 0251 828278
E-mail: info@oceanplasmanederland.nl