Bevindingen

We kunnen uiteraard breed uitwijden over hoe goed Ocean Plasma is en wat het allemaal voor u kan betekenen. Want... Ocean Plasma is gewoon goed!

 

Mocht u echter nog twijfel hebben aan ons product dan laten we u hier onder graag de ervaringen van onze klanten zien.

Wij van Ocean Plasma Nederland laten u en anderen vrij hier hun ervaringen ten aanzien van onze producten te delen.

Ocean Plasma Nederland voert dan ook geen wijzigingen uit op dit gedeelte. Dit echter met uitzondering van het verwijderen van niet ter zake doende berichten of berichten die beledigend en/of discriminerend van aart zijn. Dit in de breedste zin van het woord.

 

 

Verslag Ocean Plasma 23 augustus 2010, Jozey, Golden Retriever.

Jozey is nu 8 jaar en heeft sinds vorig jaar huidproblemen. Kale plekken en ruikt ook sterk. Niets helpt tegen deze huidaandoening. Ze is 16 mei loops geworden en is zoals altijd schijnzwanger, maar zonder agressie en dit jaar ook zonder melk. De melkpakketten zijn wel wat opgezet. Omdat ze in 14 dagen bijna 10 kilo was aangekomen en ik een bultje ontdekte in haar buik, heb ik een verwijzing gekregen voor een echo en een bioptie. Op 30 juli wees de echo uit, dat het alleen maar buikvet was en de biopt gaf de uitslag: het is een goedaardig gezwel met bedenkingen. De doorsnee was 14 mm. Ze was niet meer gaan eten, maar lopen doet ze bijna niet en heeft dit ook nooit gedaan.

Ocean Plasma gestart en verder maar afwachten. Na de eerste maand leek het bultje wat kleiner te worden. De huidproblemen bleven hetzelfde. Op 18 juli kreeg ze een eczeemachtige uitslag rond de anus. De oogjes gaven wat troebel groen vocht en de neus begon te lekken. De oorschelp werd een bloedoor en heel dik. Hij stond echt op springen zo strak, maar er was geen echte oorontsteking. Tenminste niet echt in gedrag gemerkt. Ze heeft maar heel even lopen schudden met de kop. Er kwamen meer huidplekken.
23 Juli: de oren roken zout, maar de oorschelp werd minder dik. Ze had geen zin meer om naar buiten te gaan.
26 Juli: hollen naar het grasveld en veel gras gegeten, maar niet gespuugd.
28 Juli: de huidplekken op de buik, worden symmetrisch en de rechter dijbeen heeft grote plekken. Nu beginnen de voorpoten en het bloedoor is nog steeds een beetje dik.
Op 4 augustus 2010 begint 'de bevalling' door te zetten. Ze zoekt dan een van haar speeltjes en die gaat overal mee naar toe. Eerst heb ik dat tegen gehouden maar later heb ik een nieuw eendje voor haar gekocht en vanaf dat moment, zie ik haar normale gewicht weer een beetje terug komen.
Vanaf 16 augustus gaat ze eindelijk weer spelen en dollen. Het is maar eventjes, maar het is iets. Ze hangt zelfs aan mijn mouw te trekken. Dit gedrag heeft ze alleen maar in deze periodes. Jozey is een hond die altijd achter je aan sjokt. Nooit een sneller tempo loopt en zeker niet van wandelen houdt.
23 Augustus: haar bloedoor is weg, maar heeft wel harde plekken overgehouden. Anus is ook weer normaal.

 

Jozey loopt wonder boven wonder in draf vooruit. Ze heeft plezier en ook meer interesse naar andere honden toe. Haar oogjes staan vanaf de eerste maand na het gebruik van Ocean Plasma al helder en open. De neus wisselt van vochtig naar droog. Het oorprobleem is vanzelf over gegaan. Het bultje heeft nu ongeveer een doorsnee van 10 mm. De huidplekken rukken op en zitten nu vooral aan de hals. Oogjes zijn schoon. Ze slaapt heel diep met veel schokkende en rennende bewegingen. Het allermooiste vind ik, dat ze graag het Ocean Plasma krijgt toegediend. Ik doe het in een spuitje en hou het voor haar bek. Ze likt dan zelf het spuitje leeg terwijl ik het voorzichtig naar binnen spuit. Als er wat wordt geknoeid, likt ze het zelf op. In het begin wilde ze maar 3 x daags 6 ml, maar later werd het 3 x 10 ml.
We zijn nu 2 x een tray Ocean Plasma verder en we gaan dapper door.

 

Mevrouw F. Kruize-Duin te Beverwijk:
Ik leed al verscheidene jaren aan osteoporose. In het ziekenhuis bleek na meten dat de hoedanigheid van de osteoporose 5.6 was. Na een half jaar Ocean Plasma drie keer per dag ingenomen te hebben, is weer gemeten in het ziekenhuis hoe de stand van zaken was met de osteoporose. De dokter stond voor een raadsel. De test gaf als uitslag 1.3 en dat is volgens de arts heel normaal voor een 80-jarige. Ik heb geen osteoporose meer en voel me een stuk beter.

 

Mw. de Visser uit Axel:
Vanaf mijn 7e jaar lijd ik al aan de ziekte van Lyme. Gelukkig is de ziekteverwekker op een natuurlijke wijze mijn lichaam uit maar ik heb nog wel behoorlijk last van de restverschijnselen, zoals heel veel druk in mijn hoofd. Ik kreeg van iemand in de buurt een tip om eens Ocean Plasma te gaan gebruiken en dat heb ik gedaan. Na een paar dagen dit plasma gedronken te hebben is de druk in mijn hoofd helemaal verdwenen en voel ik mij stukken beter. Ik ben benieuwd wat het nog meer voor goede uitwerkingen voor mij heeft.